Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει τη δραστηριότητα του

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών (ΜΠΣ) της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρά τα περιοριστικά μέτρα στην περίοδο της καραντίνας, συνεχίζει αδιαλείπτως να οργανώνεται και να δραστηριοποιείται μέσω τηλεδιασκέψεων. 

Μέσα από ομάδες εργασίας και ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων και εισηγήσεων των Μελών έχουν ήδη συντεθεί οι πρώτες προτάσεις του ΜΠΣ, οι οποίες εν συνεχεία έχουν προωθηθεί από τα αρμόδια όργανα στα αντίστοιχα υπουργεία. Τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει εκτεταμένα τα στελέχη του ΜΠΣ και την Συντονίστρια, είναι ποικίλα με πρωτεύοντα ρόλο να κατέχει η υγεινομική θωράκιση των νησιών, τόσο με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, όσο και με τον αντίστοιχο υγειονομικό εξοπλισμό. Η πανδημία και η υγειονομική κρίση που επακολούθησε ανέδειξε για άλλη μία φορά τα κενά που πρέπει να πληρωθούν τόσο για να ενισχυθεί η τουριστική ανταγωνιστικότητα των νησιών στην μετά-κορωνοϊό εποχή, όσο και το αίσθημα ασφάλειας των ίδιων των κατοίκων τους. Επιπλέον, οι εξελίξεις στον χώρο του τουρισμού, αλλά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων, όπως επίσης θέματα παιδείας που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας λόγω της νησιωτικότητας, αλλά και το μεταναστευτικό – προσφυγικό που απασχολεί έντονα την περίοδο αυτή, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής σεζόν.

Στα σχέδια του ΜΠΣ της ΝΔ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο εγγύς μέλλον, εντάσσονται κοινές τηλεδιασκέψεις σε συνεργασία με την ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου και τη ΔΕΕΠ Κυκλάδων, προκειμένου να φιλοξενηθούν Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και να υπάρξει μία εποικοδομητική επικοινωνία με τα στελέχη της Κυβέρνησης και του Οργανωτικού του Κόμματος. Παράλληλα, στις επόμενες ενέργειες προγραμματίζεται η Πολιτική Ακαδημία των Στελεχών και παράλληλες δράσεις στα νησιά με κοινωνικό όφελος για τους νησιώτες.

Συνάμα το ενδιαφέρον για την εγγραφή νέων μελών γίνεται όλο και εντονότερο με υποψήφια στελέχη τόσο από τα Δωδεκάνησα, όσο και από τις Κυκλάδες να εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στην καινοτόμα αυτή διαδικασία. Νέες αιτήσεις δύναται να υποβληθούν με την ανάρτηση του νέου διαδικτυακού ιστότοπου που αναμένεται σύντομα από τη Γραμματεία Οργανωτικού και θα αφορά αποκλειστικά στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, τους Συντονιστές και τα Μέλη του ΜΠΣ.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!