Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Το περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού ασχολήθηκε με την επανεκκίνηση του τουρισμού

Με τα σοβαρά θέματα που έχουν προκύψει ως προς την υποδοχή των τουριστών ασχολήθηκε επί τρίωρο το Περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού στην χθεσινή του συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον τουρισμό, Κώστας Χρυσοχοΐδης και Γιάννης Μαργαρίτης έθεσαν προς συζήτηση την εφαρμογή υγιεινών πρωτοκόλλων, την εκμετάλλευση των «ανοικτών χώρων» και τις διαδικασίες των ταξιδιών.   Παράλληλα, παρουσίασαν το σκεπτικό του «Health First» και το logo μαζί με το branding του.

Επίσης η συζήτηση επεκτάθηκε και στο θέμα της ενοικίασης ξενοδοχείων «καραντίνας» και στα σημεία προόδου της επανεκκίνησης του τουρισμού.  Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση επιχειρεί να θωρακίσει τον τομέα του Τουρισμού, ενόψει της επικείμενης επανεκκίνησης της τουριστικής περιόδου στοχεύοντας, πρώτον να παραμείνουν υγιείς οι εργαζόμενοι, δεύτερον να υπάρχει δυνατότητα να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν κρούσμα κοροναϊού μεταξύ των επισκεπτών στους τουριστικούς προορισμούς και δη στα νησιά και τρίτον να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας στον τομέα του Τουρισμού.

Κατ’ επέκταση το πρωθυπουργικό επιτελείο έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου, ώστε να δοθεί ώθηση με ασφάλεια στην ιδιότυπη φετινή τουριστική σεζόν. Στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος και οι Ηλίας Μπουρμάς, Αλέξανδρος Αλεξάκης, Γιάννης Μπουτίνας, Νίκος Νύχτας, Χρήστος Λαμπρόπουλος και Χρήστος Πετρέας, οι οποίοι ανέπτυξαν το δικό τους σκεπτικό και προώθησαν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις.

Το Γραφείο Τύπου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!