Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Το πρώτο Πανανδριακό Τουρνουά 5Χ5 ξεκινάει στην Άνδρο!

socceristas_2-1549119352

Το Socceristas διοργανώνει το πρώτο Πανανδριακό Τουρνουά 5Χ5 και προσκαλεί όσους θέλουν να συμμετάσχουν από όλο το νησί, να ενημερωθούν και να δηλώσουν την συμμετοχή της ομάδας τους. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές των ομάδων και θα διεξαχθεί στο ανανεωμένο Γήπεδο 5Χ5 στο Παραπόρτι στη Χώρα δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Ιωάννης Γουλανδρής.

Σχετικά με το Πανανδριακό Τουρνουά Socceristas 5Χ5

Το τουρνουά είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση όπου συμμετέχουν ομάδες με 5 παίχτες στην διάρκεια του αγώνα, σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα και εστίες. Το τουρνουά έχει κοινωνική προοπτική και διέπεται από τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και αθλητικής άμιλλας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον «Κανονισμό του Τουρνουά» και να ενημερωθείτε επίσης για τους γενικούς«Κανόνες του 5Χ5». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την ομάδα τους ηλεκτρονικά στην«Φόρμα δήλωσης συμμετοχής ομάδας» ή εναλλακτικά να έρθουν σε επαφή με τον διοργανωτήΔημοσθένη Μαγουλά τηλεφωνικά, «στοιχεία επικοινωνίας εδώ». Όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με το Τουρνουά όπως, οι συνθέσεις των ομάδων, σκορ αγώνιστικών, βαθμολογία Τουρνουά, καθώς και ενδεχόμενες αλλαγές σε ημερομηνίες αγώνων θα γίνονται μέσα από της σελίδα socceristas.gr και από την σελίδα μας στο Facebook. Κάντε λοιπόν like για να ενημερώνεστε για την πορεία του τουρνουά και για να ενημερώνεστε και για άλλα ποδοσφαιρικά θέματα.

Σήκωσε την «Κούπα» στο Πανανδριακό Τουρνουά Socceristas 5X5

… πάρε τον τίτλο και γίνε «Socceristas 2015 – 2016». Παίξε για την φανέλα! Δήλωσε συμμετοχή και κάνε την ομάδα σου να πατήσει καλά στο γήπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο socceristas.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!