Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Το Youtube ετοιμάζει νέα υπηρεσία… τηλεόρασης!

youtubetv_740_355

Το YouTube ετοιμάζει μία νέα υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες του διαδικτύου να βλέπουν online τηλεόραση.

Η Google βλέποντας την επιτυχία που έχει το Netflix, το Hulu και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες on demand περιεχομένου, έφτιαξε τοYoutube Red τη δική της συνδρομητική υπηρεσία μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τα βίντεο που υπάρχουν στο Youtube χωρίς διαφημίσεις.

Μετά από αυτό το η Google ετοιμάζει ακόμα μία συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν μέσα από το Youtube, ζωντανά διάφορα, στην αρχή τουλάχιστον, ειδησιογραφικά κανάλια των ΗΠΑ.

H νέα υπηρεσία που ετοιμάζει το Youtube θα ονομάζεται Unplugged. και δεν αποκλείεται να τη δούμε στον αέρα μέσα στο 2017.

Η λογική στης θα είναι βασισμένη στο γνωστό συνδρομητικό μοντέλο που έχουμε δει να χρησιμοποιείται από όλες τις υπηρεσίες τέτοιου είδους και αρχικά θα περιέχει τα κυριότερα καλωδιακά κανάλια των ΗΠΑ με την αρχή να γίνεται με τα ειδησεογραφικά ενώ όπως φαίνεται τοYoutube βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κανάλια και παραγωγούς περιεχομένου, όπως είναι το NBC Universal, η Twenty-First Century Fox και το CBS.

Πηγή: http://www.newsit.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!