Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Β. Αδάμης: Ένας άμισθος… σύμβουλος εκθέτει του μισούς δημοτικούς συμβούλους του Δημάρχου και τον ίδιο τον Δήμαρχο!

Με νέα επιστολή του στις 27/4/20, στον κίτρινο τύπο, ο άμισθος…….σύμβουλος του Δημάρχου ,μας  αραδιάζει πάλι ένα σωρό ψέματα και αβάσιμες συκοφαντίες για δήθεν τορπιλισμό των λιμενικών έργων του Γαυρίου.

Ο κατήφορος του δεν έχει τέλος.

Μάλλον κάποια άλλα ζόρια έχουν εκεί στο Δήμο (Πλούσκα – Α/Γ) έχουν εκτεθεί κάποιοι και προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα μέσω του μπροστινού άμισθου …… συμβούλου και του κίτρινου τύπου.

Χωρίς απάντηση όμως δεν θα σας αφήνουμε ποτέ, πάντα θα γράφουμε αλήθειες, αν και όλοι σας έχουν πάρει είδηση.

Το άσχημο όμως είναι , ότι σήμερα, εκτίθενται όλοι όσοι υπογράφουν την επιστολή του άμισθου…….συμβούλου, εκτός αν έβαλαν τα ονόματά τους κάποιοι, χωρίς να τους ρωτήσουν, για να καλύπτουν άγνωστες επιδιώξεις τους.

Καταρχάς να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ:

  1. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ 24/10/19….ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΑΥΡΙΟΥ.
  1. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΙΣΤΕΙ ΟΜΩΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ (Επισυνάπτω πάρα κάτω την επιστολή μου με τις προτάσεις που είχα  κάνει και είχα προσυμφωνήσει με τον Κο Τρανάκο, διότι ήμασταν και οι μόνοι από όλα τα νέα μέλη που είχαμε γνώση για τα προβλήματα του λιμένος Γαυρίου.)

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, μέσα σε όλες τις γραπτές προτάσεις μου για το Γαύριο, ανέφερα και την πρόταση για σύνταξη μελέτης ΠΕΑΛ, που ο άμισθος……σύμβουλος, άκουγε κατά δήλωσή του πρώτη φορά και δε γνώριζε τι ακριβώς αφορούσε, την οποία όμως υιοθέτησε για να την συζητήσουμε στο Λιμενικό Ταμείο, αλλά στην πορεία έγινε πολέμιος της πρότασης, για τους γνωστούς λόγους που έχω και πάλι αναφέρει.

Επίσης συμφωνήσαμε για τα λιμάνια Μπατσί -Χώρα-Κόρθι, να φέρουν τις προτάσεις τους οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και έγινε σε άλλη συνάντηση.

Πάνω σε αυτές τις σημαντικές επισημάνσεις που έκανα παραπάνω, ΘΕΤΩ λοιπόν τα εξής ερωτήματα προς όλους που έχουν υπογράψει την ψευδή επιστολή του άμισθου…..συμβούλου και είναι μέλη του Λιμενικού Ταμείου, τακτικά η αναπληρωματικά.

(1) Προς τους Κους Αντιδημάρχους ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜ-ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΙΚ-ΜΑΚΡΗ ΑΘΗΝΑ: Έχετε στοιχεία ότι μέχρι σήμερα σε προτάσεις των μελών της Άνδρου προς  το λιμενικό ταμείο, τις έχει καταψηφίσει η κ. Μαμάη η κ. Αδάμης και μάλιστα δικές μου προτάσεις που άρχισαν να υλοποιούνται η ότι τις έχουμε τορπιλίσει εμείς οι ΔΥΟ? Είναι για γέλια φυσικά…

(2) Ειδικά ο Κος ΤΗΝΙΑΚΟΣ και η Κα ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ που παρίστανται στα ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, μπορούν να μας πουν αν είναι αληθή όσα αναφέρει ο άμισθος….σύμβουλος, στον φιλόξενο για αυτόν κίτρινο τύπο, ότι δήθεν έχουμε καταψηφίσει η τορπιλίσει στο Λιμενικό Ταμείο κάποια πρόταση που αφορά λιμενικά έργα  στην Άνδρο?

(3) Ο κος ΑΣΤΡΑΣ που υπογράφει, γνωρίζει αν εμείς έχουμε καταψηφίσει η τορπιλίσει κάποια πρόταση, έχει ιδία αντίληψη σε όσα ψευδή αναφέρει ο άμισθος…σύμβουλος, η έβαλαν το όνομά του χωρίς να το ξέρει?

(4) Για τον Κο Δήμαρχο δεν θα αναφερθώ, γιατί είναι σύμβουλος του και έχει την ευθύνη ο ίδιος, εκτός αν έβαλαν το όνομά του χωρίς να το ξέρει.

(5) Όλοι οι ανωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι υιοθετούν το θράσος ενός μη εκλεγμένου άμισθου…….συμβούλου, να λέει ότι οι συναντήσεις των αιρετών μελών της Άνδρου στο  Λιμενικό Ταμείο, θα γίνονται πλέον χωρίς την παρουσία των εκλεγμένων  κ. Μαμάη η του κ. Αδάμη? Μιλάμε για μεγάλο θράσος, δικός σας είναι βάλτε ον στη θέση του.

Κύριοι

Περιμένουμε απαντήσεις, όπως αρμόζει, σε υπεύθυνους αιρετούς, διότι σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύετε άθελα σας βέβαια, να ακολουθήσετε τον ολισθηρό δρόμο της συκοφαντίας και της λάσπης, που ακολουθεί ένας απλός πολίτης και σας χρησιμοποιεί, μέσω μιας κίτρινης σελίδας που σας στηρίζει προς το παρόν….. και δεν έχει να χάσει τίποτα, αφού δεν απολογείται σε κανέναν σαν μη αιρετός.

Για το καλό του νησιού, απομονώστε τέτοια επικίνδυνα άτομα που
διχάζουν, δεν έχουν την αποδοχή του κόσμου, δεν τολμούν να ζητήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας ,αλλά μπαίνουν δυστυχώς στο Δήμο από την πίσω πόρτα για άγνωστους λόγους.

Αδάμης Βασίλειος
Δημοτικός Σύμβουλος
Μελος του ΔΣ ΔΛΤΤΑ

 Υ.Γ  Ιδού και η επιστολή μου της 24/10/19 με τις προτάσεις μου που είχα δημοσιεύσει και παραδώσει σε όλα τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου και χαίρομαιγια την σταδιακή υλοποίηση όλων των προτάσεών μου για το λιμάνι του Γαυρίου, μεταξύ των οποίων και της εκβάθυνσης.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!