Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Β. Αδάμης: «Ο κ. Μαντζώρος δεν έχει εξουσιοδότηση να παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της Άνδρου στο Δ.Λ.Τ.Τ.Α»

adamis

«Ο κος Μαντζώρος δεν έχει εξουσιοδοτηθεί από κανέναν να εκπροσωπεί το νησί στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου σε προτάσεις για έργα και επεμβάσεις στα λιμάνια», επισημαίνει σε σχετική επιστολή του ο Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Η Άνδρος Ζωής μας» κ. Βασίλης Αδάμης.

Να σημειώσουμε ότι η επιστολή έχει ήδη κοινοποιηθεί στο Λιμενικό Ταμείο, ενώ ο ίδιος επισημαίνει πως τις αποφάσεις και τις προτεραιότητες των επεμβάσεων στις υπάρχουσες λιμενικές υποδομές της Άνδρου, δεν μπορεί να τις λαμβάνει αυθαίρετα το κάθε μέλος της Άνδρου στο ΔΛΤΤΑ και να λειτουργεί αυτόνομα.

Αναλυτικότερα η επιστολή:

Προς κο Μαντζωρο Γ. Μελος του Δ.Σ. – Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου Άνδρου 

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα επιστολή σας, στην οποία αναφέρετε πρωτοβουλίες που πήρατε σχετικά με το ΔΛΤΤΑ.
Στην συνάντηση μας που έγινε στο Δημοτικό κατάστημα Γαυριου, το θέμα μας ήταν αποκλειστικά ο διαχωρισμός των χώρων ευθύνης καθαριότητας, μεταξύ Κοινότητας Γαυριου και Λιμενικού Ταμείου για το λιμάνι Γαυριου.
Εκεί παρουσιαστήκατε σαν ο υπεύθυνος των λιμανιών της Άνδρου, ότι έχετε σχετικές προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει, λες και σας το ζητήσαμε και σε σχετική ερώτηση μας, από ποιον είστε εξουσιοδοτημένος απάντηση δεν πήραμε από εσάς, αλλά αόριστα ανέφερε ο Δήμαρχος ότι σας διορίζει ο ίδιος.
Ζητήσαμε αυτό να δοθεί γραπτώς, αλλά μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.
Όπως επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι τέτοια εξουσιοδότηση πρέπει να συζητηθεί και να εγκριθεί μόνο από το ΔΛΤΤΑ.
Παρουσιαστήκατε όπως λέτε, στο ΔΛΤΤΑ και θέσατε διάφορα θέματα στις 7/10/19.
Με ποια εξουσιοδότηση κε Μαντζώρε το κάνατε;
Ποιος σας είπε ότι μπορείτε να παρουσιάζεστε σαν εκπρόσωπος όλων των μελών του ΔΛΤΤΑ της Άνδρου χωρίς καμία εξουσιοδότηση και να κάνετε προτάσεις στο ΔΛΤΤΑ.
Κε Μαντζώρε
Τις αποφάσεις και τις προτεραιότητες των επεμβάσεων στις υπάρχουσες λιμενικές υποδομές της Άνδρου, δεν μπορεί έτσι αυθαίρετα να τις παίρνει το κάθε μέλος της Άνδρου στο ΔΛΤΤΑ και να λειτουργεί αυτόνομα.
Όλα θα γίνονται κατόπιν συνάντησης όλων των μελών της Άνδρου, όπου θα αποφασίζονται τα θέματα που θα στέλνουμε προς συζήτηση στο ΔΣ του ΔΛΤΤΑ.
ΥΓ.: Η παρούσα επιστολή κοινοποιείται και στο ΔΛΤΤΑ για να λάβει γνώσει ότι ο κος Μαντζώρος δεν εξουσιοδοτείται από κανέναν για να εκπροσωπεί την Άνδρο σε προτάσεις για έργα και επεμβάσεις στα λιμάνια της Άνδρου.
Βασίλης Αδάμης
 

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!