Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Βασίλης Αδάμης: Οι εκδηλώσεις, οι χορηγίες και οι κεφτέδες!

adamis

Στο ΓΑΥΡΙΟ φέτος, η χορηγία του ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ στις εκδηλώσεις, ήταν κεφτέδες, γλυκά κλπ,. κάτι που θα πρόσφεραν ούτως η άλλως οι μαγαζάτορες, όπως κάνουν από το 2016 συνεχώς και έτσι έκαναν και φέτος.

Φέτος όμως, χρησιμοποιήθηκαν οι κεφτέδες από το Δήμο, για δημόσιες σχέσεις, ενώ η απόφαση της οικονομικής επιτροπής και του ΔΣ ήταν για ποσόν 1500 ευρώ για έξοδα εορταστικών εκδηλώσεων, δηλαδή αυτό ακριβώς που είχε συμφωνηθεί στη συνάντηση του ΔΗΜΟΥ με το τοπικό Γαυριου, την σχολική επιτροπή και τον Ιερέα, για την αντιμετώπιση των εξόδων της εκδήλωσης εκτός των φαγητών που θα πρόσφεραν τα καταστήματα.

Έτσι λόγω έλλειψης χρημάτων, ήταν περιορισμένη φέτος η εκδήλωση στο Γαυριο και αν δεν υπήρχαν οι άλλες χορηγίες, (που κάποιο ξεχασιάρικο site δεν τις ανέφερε όλες) τίποτα δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί η επιτροπή με τα έξοδα, εκτός από τους κεφτέδες.

Στις εκδηλώσεις του Κορθιου, όπως ανακοινώθηκε, ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ είναι οι χορηγοί για το συγκρότημα ΚΟΡΡΕ και όχι για τους κεφτέδες.

Ευχόμαστε δε καλή επιτυχία στην εκδήλωση και σε όλες τις εκδηλώσεις του νησιού και στο ΔΗΜΟ καλύτερο συντονισμό για τις εκδηλώσεις του 2020.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε και ευχόμαστε το 2020, η ΑΝΔΡΟΣ να είναι μια και ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ.

Αδάμης Βασίλης
Δημοτικός Σύμβουλος

Διαδώστε!

1 Σχόλιο

  1. Ούτε κεφτές στην χώρα, από δήμο - επαρχείο

    Τι να πει και η χώρα που δεν γεύτηκε ούτε κεφτέδες. Να σταθούμε στον κακόγουστο κακομοιρικο στολισμό των πλατειών που θυμίζει ταβέρνα της δεκαετίας του 60; Τα άθλια ηχητικά της λευκής νύχτας που νόμιζες ότι κάποιος σου εγδερνε τα αυτιά; Την πλήρη απουσία οποιουδήποτε κεράσματος (ούτε καν λουκουμοσκονη ) από το δήμο; Την απόλυτα νεκρή πλατεία θ. Καϊρη που δεν μπήκαν στο έξοδο να στολίσουν με ένα χριστουγεννιάτικο σπιτάκι ή ο,τιδηποτε θα έδινε ένα τόνο χαράς και λίγης ζωής; Τα χαλασμενα φωτιστικά με τις λειψες ευχές; Αν αυτή είναι η στάση της διοίκησης του δήμου το 1ο χρόνο, φοβαμαι τι θα δουμε τον 3ο ή τον 4ο……
    Και για να μην μακρυγορω : δεν περιμενα τίποτα καλύτερο από τέτοια διοίκηση….τα χαλιά τους ανέδειξαν κι απόψε.
    Τώρα πια έχει πάρει όλη η Άνδρος μια καλή γεύση για το κατάντημα μας.

    Reply

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!