Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Βασίλης Αδάμης: «Οι προεκλογικές συμπράξεις που όλοι ξέραμε»

59192805_845219715832407_3935420336517939200_n
«Η σημερινή σύμπραξη δείχνει ότι δεν είχαν τελικά ξεκάθαρη θέση απέναντι στο εκλογικό σώμα», αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού «Η Άνδρος της Ζωής μας» κ. Βασίλης Αδάμης, σε σχετική δημοσίευσή του,  σχολιάζοντας το ορισμό των Αντιδημάρχων του Δήμου Άνδρου και τη συνεργασία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, με τους συνδυασμούς του κ. Γιαννίση και του κ.Μπάλα
Αναλυτικότερα ο κ. Αδάμης αναφέρει:
Σήμερα ανακοινωθήκαν από τον Δήμαρχο οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Άνδρου στους οποίους πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Σήμερα μάθαμε και επίσημα όλες τις προεκλογικές συμπράξεις που όλοι ξέραμε, αλλά όλοι οι επικεφαλής της σημερινής πλέον επίσημης σύμπραξης προεκλογικά το διέψευδαν με σχετικές ανακοινώσεις. Η σημερινή σύμπραξη δείχνει ότι δεν είχαν τελικά ξεκάθαρη θέση απέναντι στο εκλογικό σώμα.
Σήμερα όμως, μέσα από όλες αυτές τις συμπράξεις υπάρχει ένας νέος Δήμαρχος  με ένα νέο δημοτικό συμβούλιο και πρέπει να στηριχτεί από όλους σε ότι καλό γίνεται στο νησί, αλλά συγχρόνως να είμαστε απέναντι σε ενέργειες και αποφάσεις που βλάπτουν το δημόσιο συμφέρον.
Σήμερα όμως, δυστυχώς άρχισε και η μιζέρια αυτού του τόπου με δημοσιεύματα τι παρέδωσε ο πρώην; τι δουλειά κάνει ο νυν; τι δουλειά έκανε ο πρώην; που μόνο καλό δεν κάνουν στο νησί που έκανε την επιλογή του και πρέπει όλοι να την σεβαστούμε.
Ελπίζουμε όμως ο νέος Δήμαρχος στον οποίο ευχόμαστε καλή θητεία, να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες όλων των δημοτικών συμβουλών στα πολλά και δύσκολα προβλήματα που θα βρούμε μπροστά μας, χωρίς αποκλεισμούς και να μην αναζητά εξωθεσμικούς σωτήρες που περιμένουν να μπουν στον Δήμο από την πίσω πόρτα, από αυτή που έφυγαν όταν ήταν εκλεγμένοι χωρίς να προσφέρουν τίποτα και δεν τόλμησαν βέβαια να ήταν και πάλι υποψήφιοι.
O Δημοτικός Σύμβουλος
Βασίλης Αδάμης

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!