Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Βασίλης Αδάμης: Οι προσωπικές φιλοδοξίες που έγιναν μπούμερανγκ

Οπως ήταν αναμενόμενο μετά το ΔΣ Ανδρου της Παρασκευής 9/7/21, με θέμα την υποτιθέμενη ρήξη με το Λιμενικό Ταμειο, προσπάθησαν για μια ακόμα φορά, να κρύψουν την αποτυχία τους στο Λιμενικό Ταμείο και την ρήξη τους με όλες τις Αρχές και να ρίξουν την αποτυχημένη τους πολιτικη σε μέλη του Λιμενικού Ταμείου που τα θυμήθηκαν τώρα μετά από δύο χρόνια.
Στα δύο χρόνια θητείας τους……..
Απέτυχαν να φτιάξουν την Βόρεια προβλήτα, απέτυχαν να κάνουν μια απλή περίφραξη στο Γαυριο, απέτυχαν να επανδρωσουν το Λιμενικό Ταμείο με έναν μηχανικό αποκλειστικά για την Ανδρο.
Απέτυχαν να φτιάξουν το πράσινο φανάρι στο κυματοθραυστη,απετυχαν να αγοράσουν ένα αποφρακτικο μηχανημα για την Ανδρο, αντί να τσακώνονται με την Τήνο ποιος θα πάρει το υπάρχον.
Απέτυχαν να προμηθευτούν δύο απλές ηλεκτρονικές πινακίδες πληροφοριών.
Απέτυχαν να τοποθετήσουν κάμερες στα λιμάνια για την ασφάλεια τους.
Απετυχαν
να κάνουν έστω και ένα έργο στα υπόλοιπα λιμάνια της Ανδρου.
Απέτυχαν να αποκαταστησουν τις φθορές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις Γαυρίου και στο Μπατσι, γιατί έμπλεξαν στο ποιος θα κάνει τις προμηθειες και ποιος θα κάνει το έργο.
Το μοναδικό λιμενικό έργο που έγινε ήταν η εκβάθυνση του Γαυρίου που βέβαια την έκαναν άλλοι.
Πέτυχαν βέβαια πολλά.
Αντικατεστησαν τα φωτιστικά στο Γαυριο και στο Μπατσι.
Τελικά ομως πόσο χρεώθηκε η απλή αλλαγή και τοποθέτηση ενός φωτιστικού?
Όπως μαθαίνουμε και περιμένουμε μια απάντηση αν είναι έτσι, για τα 37 μονά φωτιστικα στο Γαυριο και το Μπατσι η τοποθέτηση μόνο!!!! από το Λιμενικό Ταμείο και τον Κο Μαντζωρο στοίχησε 600 ευρώ?
Ενώ για τα διπλά φωτιστικά στο Γαυριο από τον Δήμο η τοποθέτηση στοίχησε 180 ευρώ?
Δηλαδή η τοποθέτηση από το Λιμενικό Ταμείο, στοίχησε περισσότερο ίσως και από την αγορά τους?
Ερώτημα κανουμε
Περιμένουμε απάντηση.
Πετυχαν
Την ρήξη τους με το Λιμεναρχείο Ανδρου και Τηνου, επειδή οι αρχες εφάρμοσαν το νόμο στις παρανομιες του Κού Μαντζωρου για τις τουαλέτες στο Γαυριο και το παράνομο Καρουζέλ,(ελικοδρόμιο) το οποίο έκαναν νύχτα, ακριβώς στο σημείο που ψηφίστηκε από το ΔΣ η προέκταση του λιμανιου.
Τυχαίο? ΟΧΙ
Είναι αλήθεια ότι για τα υλικά του Καρουζέλ, κόπηκε τιμολογιο στο Λιμενικό Ταμείο?
Και αν όχι σε ποιο όνομα κόπηκε?
Ερώτηση κανουμε
Και για αυτό περιμένουμε απάντηση από τον Κο Μαντζωρο και τον Κο ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ.
Επίσης οι Ανδριωτες πρέπει να ξέρουν ότι το βαρύ πρόστιμο που έχει επιβληθεί στο Δήμο, για το Καρουζέλ από την Κτηματικη Υπηρεσία, θα το πληρώσουν αυτοί και όχι ο Κος Μαντζωρος.
Πέτυχαν επισης πράγματα που πρέπει να τους τα αναγνωρίσουμε.
Σαμποταρισε όλη η παράταξη του Δημάρχου την προέκταση του λιμένος Γαυρίου, ενώ υπάρχει θετική απόφαση του ΔΣ Ανδρου.
Για το λόγο αυτό έχει γίνει καταγγελία στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου που μέχρι σήμερα δεν το έχει φέρει για ψηφηση και πρέπει να το κάνει σύμφωνα με επιστολή 7/7/21 της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Διοίκησης άμεσα.
Προσπάθησαν μέσω του Κού Μαντζωρου πάντα, να ξηλωσουν τον μη αρεστό τους ηλεκτρολόγο του Λιμενικού Ταμείου με πλαστογραφηση υπογραφών.
Προσπαθησαν να παραπλανησουν ολο το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, για μια πρόχειρη άσφαλτο της βόρειας προβλήτας που είχαμε ψηφησει όλοι και να την δώσουν με απευθείας ανάθεση, σε εργολάβο που δεν είχε τα απαιτούμενα χαρτιά.
Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα που έχουν κανει κατά των δύο μελών της Ανδρου του Λιμενικού Ταμείου Αδαμη και Τρανακου, εκτοξεύοντας συνεχώς λάσπη, αποφάσισαν την αποτυχία τους, να την παρουσιάσουν σαν ρήξη με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.
Είναι μια προσωπική διαφορά μεταξύ Μαντζωρου, Σανταμουρη και σε αυτό προσπαθούν να εμπλεξουν όλα τα μέλη του Λιμενικού Ταμείου.
Μας θυμήθηκαν πολύ αργά όμως αφού πρωτα απέτυχαν.
Η αυτοκριτική τους και η αλλαγή πολιτικής, θα ήταν μια λύση για όσα έχουν προκαλέσει, για να μπορέσει να προχωρήσει με τις όποιες γνωστές του δυσκολίες η λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου, μέχρι να μπορέσουμε να πετύχουμε την αυτονομία Ταμείου αποκλειστικά για την Άνδρο την οποία και στηρίζουμε.
Όσο για την χθεσινή ψηφοφορία που ζήτησε ο Δήμαρχος αποχη από τις συνεδρίασεις του Λιμενικού Ταμείου, η αντιπολίτευση δεν αποδέχτηκε την πρόταση, για να μην παίξει τα παιχνίδια και τα καπρίτσια κανενός.
Ο αγώνας για τα προβλήματα της Άνδρου, δίνετε με ομαδική δουλειά μέσα στα ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου και όχι με την αποχη.
Βασίλης Αδάμης
Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!