Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Βασίλης Αδάμης: «Θέατρο του παραλόγου ή θέατρο σκιών;»

του Βασίλη Αδάμη δημοτικού συμβούλου και μέλους του ΔΣ του ΛΤ.

Μάλλον το θέατρο του παράλογου επικρατεί στο Δήμο Άνδρου, με πρωτεργάτη τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος εδώ και 3 μήνες προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να μη λειτουργεί το Λιμενικό Ταμείο.

Πέτρα του σκανδάλου το ΠΕΑΛ. Από τότε που ο πρόεδρος  έφερε προς ψήφιση το ΠΕΑΛ που και τελικά εγκρίθηκε παρά τις συνεχείς παράνομες παραιτήσεις των συμβούλων του δημάρχου, οι οποίες αποτελούν ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Λιμενικού Ταμείου, άρχισαν τα παρατράγουδα.

Οι παραιτηθέντες για δεύτερη φορά  αντιδήμαρχοι ΤΗΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, μαζί με τους υπολοίπους και χωρίς να έχουν καταλάβει τι κακό κάνουν στην Άνδρο, έχουν το θράσος ως μέλη της οικονομικής επιτροπής και αφού προηγούμενα παραιτήθηκαν να ζητούν να συνάψουν με το Λιμενικό Ταμείο προγραμματική σύμβαση για το έργο ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΟΡΘΙΟΥ.

Κύριοι
Σοβαρευτείτε, έχετε γίνει κλαυσίγελος στο νησί,

Πως κ. Τηνιακέ (εκ του Κορθίου) και όλοι οι υπόλοιποι, θα γίνει το έργο αυτό στο λιμάνι του Κορθίου, όταν εσείς συνεχώς σαμποτάρετε με τις συνεχείς παραιτήσεις το Λιμενικό Ταμείο; Πως τώρα έρχεστε να ζητήσετε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης για το έργο αυτό στο Κόρθι με το Λιμενικό Ταμείο; Μήπως τελικά πριονίζετε το κλαδί του δέντρου το οποίο κάθεστε.

Ευτυχώς που κρατούν όρθιο το Λιμενικό Ταμείο οι λογικά σκεπτόμενοι σύμβουλοι Τρανάκος και Αδάμης, για να γίνουν έργα  στα λιμάνια της Άνδρου, οι οποίοι και θα ψηφίσουν την απόφαση της οικονομικής επιτροπής Δήμου  Άνδρου, απόφαση που παραθέτουμε στη συνέχεια για το έργο του Κορθίου.

Εσείς παραμείνατε παραιτηθέντες παρότι τα έργα στα λιμάνια της Άνδρου θα προχωρήσουν. Άλλωστε, ξέρετε ότι η αντιπολίτευση θα σταθεί στο ύψος της και με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στον ανδριώτικο λαό. 


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!