Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Βασίλης Μπατής: Η ευκαιρία της Άνδρου είναι εδώ!!


andros_gavrio

Γράφει ο Βασίλης Μπατής

Μετά από το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος με άνοδο 40% από πέρσι αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον αυτό το »θηρίο» που το τόσα χρόνια κοιμάται σιγά σιγά ξυπνάει!! Λόγω τις δουλειάς μου συναναστρέφομαι με κόσμο, μου αρέσει να μιλάω και να ακούω τα καλά αλλά και τα κακά!!64487_10200839926700294_1562424583_n

Πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας, αυτό το 3ήμερο έζησα τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι επιχειρήσεις  κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν γινόταν ! Είδα τον κόσμο να απολαμβάνει πραγματικά την κάθε στιγμή, δεν γκρίνιαζε και είχε το χαμόγελο στα χείλη…δεν τον ένοιαζε ότι την Τρίτη το πρωί έχει να αντιμετωπίσει ξανά τα προβλήματα και την καθημερινότητα! Με λίγα λόγια ο κόσμος πια βαρέθηκε να ασχοληθείτε με τους πολιτικούς και τις καθημερινές πολιτικές εξελίξεις, αυτές οι 20-30 μέρες διακοπών που δικαιούται θα κάνει τα πάντα για περάσει καλά!

Θα επιλέξει το κάλο ξενοδοχείο ,το κάλο φαγητό ,το κάλο ποτό δεν θα τον πειράξει πόσα θα δώσει, αρκεί η αξία αυτή να ανταποκρίνεται σε αυτό που πληρώνει! Ο κόσμος το 3ήμερο έμεινε ευχαριστημένος από τα πάντα, άρα αυτό σημαίνει πως προχωράμε με σταθερά και ωραία βήματα!

Εύχομαι σε όλους κάλο καλοκαίρι  και καλή σεζόν και αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι πρέπει  να αφήσουμε στην άκρη την οπισθοδρομική τακτική του τι κάνει ο διπλανός μας και να κοιτάξουμε ο καθένας από μας να γίνουμε καλύτεροι!!!

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!