– Ο άνθρωπος με το καπέλο είναι ο Ναζίμ Λαχράουι που καταζητείται για τις επιθέσεις στο Παρίσι – Είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης εις βάρος του από το 2014!
– Ο Ιμπραίμ και ο Χαμίντι Ελ Μπακράουι αναγνωρίστηκαν ως οι βομβιστές αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο
– Αναζητούνταν από τις αρχές γιατί νοίκιαζαν σπίτια για τους τρομοκράτες του Παρισιού
– Ένας οδηγός ταξί «χάλασε» τα σχέδια των τρομοκρατών – Βήμα – βήμα οι κινήσεις τους μέχρι την επίθεση
– Ήθελαν να «χτυπήσουν» με πέντε βόμβες κρυμμένες σε βαλίτσες – Πως η πέμπτη δεν έφτασε στο αεροδρόμιο
– Άγνωστο ακόμα, 24 ώρες μετά, ποιος και πως έκανε την επίθεση στο Μετρό
– Νεότερος απολογισμός: 31 νεκροί και 250 τραυματίες
– Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του «άνδρα με τα άσπρα» και το καπέλο
– Μια γυναίκα από το Περού το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα της επίθεσης
– ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η επόμενη μέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και το Μετρό της πόλης, στην «καρδιά» της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκει τους Βέλγους αλλά και όλους τους Ευρωπαίους αντιμέτωπους, ξανά, με το μίσος του Ισλαμικού Κράτους. Των τζιχανιστών που μετά το Παρίσι αιματοκύλησαν και το Βέλγιο και «υπόσχονται» «μαύρες μέρες» για την Ευρώπη.
Οι βελγικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα με τα λευκά, όπως τον ονόμασαν, του τρίτου δράση της επίθεσης στο αεροδρόμιο, το οποίος θεωρείται πως δεν πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε στη βαλίτσα του και διέφυγε, ακολουθώντας το παράδειγμα του Σαλάχ Αμπντεσλάμ στο Παρίσι.
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ newsit.gr