Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Wise Greece: Προώθηση των ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών

be5dd62120ced6dae388e04b6b8cc258_L

H Wise Greece έχει σαν στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων μικρών παραγωγών, και ταυτόχρονα υποστηρίζει τις ανάγκες τροφίμων σε συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, ορφανοτροφεία και ιδρύματα.

Οι παραγωγοί που συνεργάζονται με τη Wise Greece με αυτόν τον τρόπο μπορούν να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους και να προσεγγίσουν αγορές που από μόνοι τους δεν θα ήταν εφικτό, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους σε χώρους όπου υπάρχει η ανάγκη τροφίμων.

Η ιδρύτρια της Wise Greece μαζί με τους συνεργάτες της οραματίζονται ένα αύριο όπου η κοινωνική επιχειρηματικότητα θα βοηθήσει την Ελλάδα και τους κατοίκους της να ξεπεράσουν τα κοινωνικά προβλήματα, ώστε να μην στερούνται των βασικών αγαθών.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Πηγή: Επιχειρώ 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!