Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Workshop Series με θέμα «Διοίκηση Αλλαγών & Επιχειρηματική Ανάκαμψη»

0b88b279590be01cf682005e8b0cb161_XL

H Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) θα πραγματοποιήσει για 1η φορά στην Κέρκυρα και εν συνεχεία σε 11 ακόμα πόλεις της Ελλάδας Workshop Series με θέμα «Διοίκηση Αλλαγών & Επιχειρηματική Ανάκαμψη».

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο Φαληράκι – Συνεδριακή Αίθουσα ΔΟΠΑΠ την Παρασκευή και το Σάββατο, 27 & 28 Νοεμβρίου 2015.

Το Workshop απευθύνεται σε στελέχη μεσαίας διοίκησης, διευθυντές τμημάτων λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης καθώς και επιχειρηματίες και θα εστιάζει στις ακόλουθες ενότητες:

  • Διοίκηση Αλλαγών
  • Εργαλεία Ποιότητας & Στρατηγική Αλλαγή
  • Επιχειρηματική Ανάκαμψη & Στρατηγική Ανάπτυξη

Η συμμετοχή στο Workshop θα χτίσει την εμπειρία σας στη χρήση εργαλείων και τεχνικών που βοηθούν με δομημένο τρόπο να πετύχετε την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, την οικονομική αναδιάρθρωση και την αποτελεσματική διαχείριση της αλλαγής, όλα με επιτυχία και με κατεύθυνση προς την ανάπτυξη.

Οι ημερομηνίες και ώρες του Workshop είναι ως ακολούθως:

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 14.00-19.00
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 09.00-16.00

Μετά την ολοκλήρωση του Workshop θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες για συμβουλευτική συνάντηση και ατομικό coaching με τους εισηγητές, την κ. Λευκή Παπαχαραλάμπους, και τον κ. Μιχάλη Χατζηαντωνίου.

Το Workshop προσφέρεται στην ειδική τιμή των 95€ (για μη μέλη της ΕΕΔΕ) και 85€ (για μέλη της ΕΕΔΕ). Αυτό δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη στήριξη των Χορηγών μας οι οποίοι κάλυψαν μέρος του κόστους , συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε θερμά γι” αυτό.

Πηγή: http://www.epixeiro.gr

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!