Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη το Συνέδριο Παιδιατρικής στη Χώρα Άνδρου

pediatrikes_imeres

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του συνεδρίου «Εαριναία Παιδιατρικαί Ημέραι», που πραγματοποιείται στη Χώρα από σήμερα, Πέμπτη, 18 έως την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Άνδρου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων. Περισσότεροι από 200 σύνεδροι θα φιλοξενηθούν στον ανακαινισμένο συνεδριακό χώρο του Λυκείου της Χώρας Άνδρου, ενώ για τις ανάγκες του συνεδρίου θα χρησιμοποιηθεί και το Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου Παιδιατρικής ξεχωρίζει για την πλούσια θεματολογία του και τις άκρως ενδιαφέρουσες ενότητές του, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα τομέων κάθε ηλικιακής ομάδας από τη νεογνική ηλικία έως και την εφηβεία. Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκινούν σήμερα στις 16:00 μ.μ. με τις εγγραφές των συνέδρων.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο, 20 Απριλίου, το απόγευμα, χαιρετισμούς θα απευθύνουν τόσο ο Δήμαρχος Άνδρου και ιατρός κ. Θεοδόσης Σουσούδης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Άνδρου και παιδίατρος κ. Διαμαντής Θεοδωράκης. Τέλος, την ίδια ημέρα, μετά το πέρας των εργασιών, θα γίνει εκδήλωση για τους συνέδρους στο Λύκειο της Χώρας, που περιλαμβάνει κέρασμα εκ μέρους του Δήμου Άνδρου.

Από το γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Άνδρου

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!