Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Ξεκινάει η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του ΤhinkBiz

ThinkBiz-Academy

To ThinkBiz Academy είναι ένα 2ήμερο πολυσυνέδριο με στόχο την γνωριμία, εξοικείωση και εκπαίδευση των νέων με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. 

Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών, οι συμμετέχοντες θα βρεθούν μαζί με πετυχημένους επιχειρηματίες και startupers και θα ακούσουν για το δικό τους ξεκίνημα, τις  δυσκολίες και αποτυχίες τους αλλά και πως τελικά έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Παράλληλα θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικά workshops με real case studies και βιωματικές ασκήσεις από έμπειρους trainers.

Στόχος του επίσης είναι η επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των συμμετεχόντων μέσα από μια διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία, όπου θα τους περιμένουν διάφορα happenings και παιχνίδια με πολλά δώρα. 

Το ΤhinkBiz Academy  απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους απο 18- 30 ετών που  θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων και έχουν νέες και φρέσκιες ιδέες για το μέλλον.

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/05 και το Σάββατο 13/05 στο ThinkBiz Academy, το οποίο διοργανώνεται για 1η φορά από το ThinkBiz στο χώρο του Deree – The American College of Greece και ώρες 10.00 – 18.00.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: Επιχειρώ

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!