Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Ξεσπαθώνει ο Χρήστος Βουραζέρης: Η υπομονή έχει και τα όρια της…

Από Μάρτιο μέχρι Ιούνιο έχουν ληφθεί και αφορούν αμιγώς θέματα σχετικά με την πανδημία, 649 αποφάσεις! Δηλαδή 5 με 6 αποφάσεις την ημέρα κατά μέσο όρο….

Συνολικά από την αρχή του έτους  μέχρι τον περασμένο μήνα έχουν εκδοθεί και αφορούν διάφορα αντικείμενα  που απασχολούν  τα λογιστικά γραφεία 1277 αποφάσεις/εγκύκλιοι και 51 νόμοι, δηλαδή 7 αποφάσεις/εγκύκλιοι  την ημέρα και κάθε 3 με 4 ημέρες, δημοσιεύονταν ένας νόμος κατά μέσο όρο….

Υποδείξτε μου αν υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο που να λειτουργεί με τέτοια πολυνομία….

Είναι καιρός να καταλάβετε όλοι εσείς  που νομοθετείτε, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της Βουλής, ότι επιτυχία δεν είναι ποια κυβέρνηση θα παράγει τις περισσότερες αποφάσεις και τους περισσότερους νόμους αλλά ποια κυβέρνηση νομοθετεί μετά από μελέτη, διαβούλευση  και πάντα με τεχνοκρατικά κριτήρια που δύναται να εφαρμοστούν και φυσικά εφαρμόζει την νομοθεσία…..

Να μην κάνω αναφορά για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που στήθηκαν λόγω της πανδημίας και για τις αλλαγές που γίνονταν συνέχεια μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα , καθώς και για την πληθώρα των υποχρεώσεων που αφορούν κυρίως τον επιχειρηματικό κόσμο και πηγάζουν από διάφορες νομοθεσίες….

Και μέσα σε όλα αυτά ενώ ήδη έχει δοθεί παράταση μέχρι 30/09 για δηλώσεις φόρου εισοδήματος σε Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία, ενώ Γαλλία και Αγγλία η παράταση είναι μέχρι 31/12….ο Υπουργός Οικονομικών, μας κάνει και χάρη να δοθεί ολιγοήμερη παράταση……

Οι Φοροτεχνικοί έχουμε φτάσει στα όρια μας, δεν θέλουμε να μας βοηθήσετε, απαιτούμε όμως ανθρώπινες συνθήκες εργασίας…

 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!