Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκβάθυνση του Λιμένος Γαυρίου

Σήμερα 18/6/20,  υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΛΙΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ με την εταιρεία Ιακ. Σπανόπουλου.

Μετά από την εξαγγελία του πρώην Υφυπουργού Ναυτιλίας τον Απρίλιο του 2019, για την εκτέλεση του έργου και την  συνεχή εκ μέρους μας παρακολούθηση  όλων των διαδικασιών, επιτέλους φτάσαμε σήμερα στο τέλος με την υπογραφή της σύμβασης.

Είναι γεγονός ότι υπήρξαν καθυστερήσεις, κυρίως, λόγω της πανδημίας, ωστόσο, το καλό νέο όμως, είναι, ότι η εταιρεία προσανατολίζεται να κάνει την εκβάθυνση με πλοίο αναρρόφησης των υλικών για συντομία χρόνου και υπολογίζει να έχει τελειώσει σε 45 περίπου μέρες από την ημέρα έναρξης.

Αναμένουμε το αποτέλεσμα των συζητήσεων μεταξύ Υπουργείου και εργολάβου, για την ημερομηνία έναρξης των εργασιών, αν θα είναι άμεση η θα πάμε για Σεπτέμβρη λόγω τουριστικής περιόδου

Δημόσια πρέπει να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών, το ΕΛΚΕΘΕ και τον Γ.Γ. του ΥΕΝ για την συντόμευση όλων των διαδικασιών και για την ανοχή τους που  επέδειξαν στην πίεση που ασκήσαμε με την καλή έννοια για να τελειώσουν όλα σύντομα.

Τους μικρόψυχους και εργολάβους παραπληροφόρησης τους αφήνουμε στην κρίση των Ανδριωτών.

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!