Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Υποχρεωτική η καταχώρηση αλιευτικών σκαφών στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Άνδρου

Ενημερώνονται οι αλιείς- κάτοχοι αλιευτικών σκαφών που δραστηριοποιούνται και ελλιμενίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, ότι θα πρέπει να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταχώριση τους στην Κτηνιατρική Υπηρεσία.

Η καταχώριση και η λήψη σχετικού κωδικού αριθμού είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, με βάση την Ευρωπαϊκή (ΕΚ. 853/2004) και Εθνική νομοθεσία (Π.Δ 79/2007) για όλα τα αλιευτικά σκάφη επί των οποίων επιτελούνται εργασίες πρωτογενούς παραγωγής και συναφείς.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία, απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1) Αίτηση στην οποία θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του υπεύθυνου/ ιδιοκτήτη, ο αριθμός νηολογίου, ο αριθμός Μητρώου (GRC) και το εμπορικό σήμα/ τίτλος (εάν υπάρχει) του αλιευτικού σκάφους.
2) Γενικό σχεδιάγραμμα (κάτοψη) του σκάφους με λεπτομερή απεικόνιση και περιγραφή των χώρων του.
3) Πίνακας απαρίθμησης και περιγραφής του τεχνικού εξοπλισμού, των ειδικών συσκευών και οργάνων του σκάφους με σχεδιάγραμμα τοποθέτησής τους επί αυτού.
4) Τεχνική περιγραφή της λειτουργίας του σκάφους , με ιδιαίτερη μνεία στην ημερήσια δυναμικότητα, στο είδος της πρώτης ύλης και των τελικών προϊόντων και στις διαδικασίες παραγωγής.

Τέλος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στο Τμήμα Κτηνιατρικής Άνδρου μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ( 2282022819) και να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του Covid 19 κατά την έλευση τους.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου
Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτριος Κ. Λάσκαρης
Η Προϊσταμένη Κτηνίατρος Αικατερίνη Θ. Μανούσου


 

Διαδώστε!

Αφήστε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!